dimecres, 1 de maig del 2013

Últim partit abans de la fase final pel Platges




publicat per
http://mataroradio.cat
30 abril de 2013
Anna Gual

Partit avançat per tancar la competició de lliga en Copa Catalunya femenina. Demà a partir de 12 del migdia el Platges juga a la pista del Reus Deportiu amb el bitllet per la final a 4 ja a la butxaca. Les de César Aneas, que van guanyar aquest passat cap de setmana passat al Lima Horta opten encara al lideratge. Per aconseguir-lo haurien de guanyar aquest cap de setmana i esperar a que Joventut les Corts perdi diumenge davant el Lima Horta. El Reus 7è classificat ja no s’hi juga res en aquesta última jornada, ja que ha perdut tota opció a classificar-se per la final a 4.
Les mataronines que saben que han de fer els deures aquest cap de setmana per optar a la primera posició, no coneixeran el seu rival per la final a 4 fins al cap de setmana. Per l’última plaça que dóna accés a la final encara hi opten Igualada, SESE i Cerdanyola, mentre que Joventut les corts no juga fins diumenge.
El Platges es troba ara mateix en un dels seus millors moments de la temporada, aquest cap de setmana l’equip, que també competeix en júnior, aixecava el campionat de Catalunya en aquesta categoria. Era el 5è consecutiu per aquesta fornada de jugadores, que en aquesta ocasió van imposar-se per Sant Adrià per 77 a 50.
Ara l’equip disputarà entre els propers 12 i 18 de maig el Campionat d’Espanya júnior a Saragossa. El bàsquet femení de base de la Unió, dels més reconeguts del panorama estatal es veurà les cares amb els millors equips actuals, i amb un Gran Canaria, que és un any més el gran favorit al títol.
Les opcions per les mataronines són moltes davant el millor bàsquet júnior estatal, tot això gràcies a una fornada que està acostumada aconseguir èxits en totes les categories en les que ha jugat fins al moment.