dissabte, 11 de maig del 2013

Setmana maratoniana pel Platges de Mataró




publicat per
http://mataroradio.cat
10 de maig de 2013
Anna Gual

Fins a 10 partits en 9 dies podria jugar l’equip femení del platges de Mataró si sumem els dos caps de setmana que dura la final a 4 de coma Catalunya, aquest i el següent, amb el campionat d’Espanya júnior que es jugarà aquesta mateixa setmana. D’obtenir els resultats esperats en el campionat d’Espanya a l’equip l’esperen deu dies maratonians, amb dues competicions que arriben ara al punt culminant de la temporada. A l’equip l’espera el Lima Horta en la primera eliminatòria de la final a 4, mentre que pràcticament el mateix equip, gairebé en la seva totalitat en edat júnior s’enfrontarà al Marbella en el primer partit del campionat d’Espanya que es disputarà diumenge a la tarda. La principal preocupació del tècnic mataroní és la sobrecarrega que poden patir les seves jugadores, tot i que afirma que estan preparades per fer un bon paper en les dues competicions.
El primer escull per l’equip serà el Santa Rosa de Lima Horta en la semifinals pel campionat de Copa Catalunya. Unes semifinals que es jugaran a anada i tornada, amb un partit dissabte a la tarda i l’altre diumenge al matí. L’equip mataroní, segon classificat de la fase al títol s’enfrontarà a un conjunt al que ha guanyat en 4 ocasions aquesta temporada. Un equip, que en principi se li dóna bé a l’equip, però que com explica César Aneas no ha mostrat tot el seu potencial en els partits que han jugat fins al moment els dos equips.
La tornada d’aquesta semifinal es jugarà a partir de les 10 del matí de diumenge i es podrà seguir en directe del programa d’aquesta casa Carnet Esportiu.
Després d’aquest partit, pràcticament tot l’equip, encara en edat júnior, viatjarà  immediatament fins a Saragossa on a les 8 del vespre jugua el primer partit del Campionat d’Espanya. Un campionat d’Espanya que consta d’un total de 32 equips participants, i que es disputarà en un format de fase de grups, en el que es classifiquen els 2 primers de quatre, i després es passaria ja directament als 8ens de final. Les mataronines que han tingut sort relativa amb el grup inicial que els ha tocat, podrien patir un cop als 8ens de final, ja que s’enfrontarien amb el Grup de Gran Canaria, Stadium Casablanca i Perfumerias Avenida. Les de César Aneas haurien de quedar primeres per evitar al gran favorit, però tot i així afirma el tècnic que no ho tindran fàcil.