diumenge, 19 de maig del 2013

El júnior femení del Platges de Mataró subcampió Estatal




publicat per
www.totmataro.cat
18 de maig de 2013
foto : Carolina del Santo intentant evitar un llançament rival Foto: FEB

Les mataronines han caigut 67-56 contra el Gran Canaria

El júnior femení del Platges de Mataró ha acabat sucampió estatal caient a la final del Campionat d’Espanya que s'està jugant a Saragossa contra el potent Gran Canaria 67 a 56. Les noies de César Aneas han jugat el partit amb convicció però han acabat caient davant el potencial de les canàries, que han aconseguit el seu sisè títol estatal consecutiu.

Les mataronines han sortit a la pista a jugar sense complexos i al final del primer quart guanyaven 13-20, però el Gran Canaria ha reaccionat al segon quart remuntant i marxant al descans guanyant ja de 10 punts (40-30).

Però tot i el revés, les noies del Platges han intentat recuperar-se. Al tercer quart les distàncies no han variat, però en el darrer quart han fet un últim esforç arribant a posar-se a només quatre punts (57-53). Però les campiones han sabut controlar el partit per acabar guanyant d'onze punts i revalidar el seu títol estatal.

Gran campionat que acaba amb la plata
El conjunt mataroní entrenat per Cèsar Aneas ha fet fent un magnífic torneig guanyant tots els partits que ha disputat menys la final. A la primera fase va superar 28-90 el Marbella, 37-120 el Selaya i 55-90 el León. A vuitens de final les mataronines van superar 54-82 l'Stadium Casablanca de Saragossa, en quarts de final el Ros Casares de València 32 a 48 i a la semifinal 45-70 al Rivas Ecópolis de Madrid.