dissabte, 18 de maig del 2013

El femení del Platges de Mataró vol la glòria a la final de Copa Catalunya




publicat per
www.capgros.com
17 de maig de 2013

Les mataronines s'enfronten diumenge a les 19:15h davant el Joventut Les Corts; el masculí busca la permanència en el play-off de descens
               
El femení del Platges de Mataró busca la glòria aquest diumenge, dia 19, en la final de la Copa Catalunya davant el Joventut Les Corts. El matx es disputarà al pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat  i servirà per decidir el campió de lliga. Les mataronines no han perdut cap partit en el 2013, han estat les millors de la segona fase i al Joventut Les Corts ja se les va guanyar a la Copa Federació. El principal contratemps és que bona part de les unionistes estan a Saragossa disputant el Campionat d'Espanya, i es preveu que arribin el més lluny possible, pel que el desgast d'aquesta setmana podria passar factura en el partit de diumenge a la tarda.

Per la seva banda el masculí comença el play-off de permanència a Copa Catalunya. Els mataronins s'enfrontaran al Castellbisbal al millor de tres partits. El primer és a domicili el dissabte, dia 18 a les 20.00h. Una victòria encarrilaria la salvació pels de Quique Spà, que encara haurien de sentenciar l'encreuament en el segon partit a Mataró.