divendres, 10 de maig del 2013

El femení del Platges de Mataró disputa les semifinals de Copa Catalunya




publicat per
www.capgros.com
9 de maig de 2013

El masculí juga la darrera jornada de lliga davant l'Arenys Bàsquet
               
El Platges de Mataró té aquest cap de setmana un compromís vital de cara a les seves aspiracions de proclamar-se campió de Copa Catalunya. El conjunt que dirigeix  César Aneas s’enfrontarà aquest cap de setmana al Lima Horta en les semifinals de la Copa Catalunya, després d’haver certificat el seu lloc a la final a quatre en la segona fase de la competició.

Les mataronines, invictes en el 2013 i amb 16 victòries consecutives en lliga, s’enfronten al Lima Horta, un dur rival al que han guanyat en els dos enfrontaments anteriors. El primer compromís serà el dissabte a les 16.15h a la pista del Lima Horta, mentre que la tornada serà el diumenge a les 10.00h al Josep Mora. El vencedor d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà en la gran final al guanyador de l’encreuament que hi ha entre Joventut Les Corts i Igualada, els dos altres equips classificats entre els quatre primers.

Per la seva banda, el Platges de Mataró masculí s'enfronta a l'Arenys Bàsquet en la darrera jornada de lliga. Visiten el conjunt arenyenc el dissabte a les 18.30h, i necessiten guanyar per salvar-se. L'equip es troba en un quàdruple empat a victòries, pel que la resta de resultats i com quedi la jornada un cop acabada també tindrà a veure en la classificació final.