dijous, 4 d’abril del 2013

Lectura col•lectiva de textos de Salvador Espriu




La Comissió Any Espriu formada per les següents entitats: Òmnium Mataró-Maresme, Sala Cabanyes, Llegim i Piulem, Club d’opinió Jaume Llavina, Foment Mataroní, i amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, ens posem en contacte amb vosaltres per a fer-vos saber que, dins dels actes de celebració, estem preparant una Lectura col•lectiva de textos de Salvador Espriu, el proper dia 1 de juny davant de l’Ajuntament de la nostra ciutat.

L’objectiu és treure l’obra de l’escriptor fora de les biblioteques, per a apropar-lo a tothom, i celebrar al mateix temps un acte cívic i unitari. Des d’aquí us convidem a participar-hi, tot demanant-vos que ben aviat ens doneu resposta a l’adreça de correu llegim.espriu@gmail.com, dient-nos el nombre de voluntaris per llegir (en el cas de les Entitats) i la vostra disponibilitat horària, així com un telèfon de contacte i una adreça de correu electrònic.

El temps estimat de lectura per a cada participant serà entre 3 i 10 minuts. 
Pel que fa als horaris, mirarem d’ajustar-nos en la mesura del possible a les vostres sol•licituds però no us ho podem garantir. 

Un cop ho rebem, us facilitarem els textos respectius. En cas que algú vegi la necessitat de fer una prova abans, per trobar-se més còmode, organitzarem una jornada de preparació. 

En futures comunicacions us anirem enviant la resta de detalls. 
A l’espera de rebre contesta quedem a la vostra disposició.

Cordialment
Comissió Any Espriu Mataró