dimecres, 3 d’abril del 2013

El Platges mostra la seva millor versió i guanya al Prat

El conjunt mataroní va guanyar 60-91 a la pista del CB Prat

2 abril 2013

Dimecres passat, en plena Setmana Santa, el masculí del Platges de Mataró es va desplaçar fins al Prat de Llobregat per jugar el partit suspès de la 13a jornada de lliga. Els mataronins visitaven un conjunt que tenia quatre victòries més que els grocs, però el Platges segurament va fer un dels millors partits de la temporada, per no dir el millor, i va passar per sobre de l’equip local guanyant 60-91.

El conjunt groc va fer un espectacular inici de partit i al minut cinc de joc ja guanyava de 15 punts davant un Prat que no podia fer res per aturar l’allau de joc mataroní. Al final del primer quart el Platges guanyava 10-32. A partir d’aquí els locals sempre van anar a remolc d’un Platges de Mataró que aquest cop no es va deixar anar i no va donar opcions al seu rival en camp moment.

A la segona part els de casa ho van intentar, però ràpidament van desistir davant un Platges que va tenir en Llorenç Mons amb 23 punts com a jugador més destacat. Recalcar també l’actuació de Marc Forcada i David Romero amb 17 i 13 punts respectivament.

Després d’aquesta victòria el Platges de Mataró és dotzè a la classificació i agafa una mica d’oxigen i forces per encarar aquest tram final de temporada. Aquesta setmana els grocs visiten la pista del Sant Josep de Badalona, un rival directe que també busca evitar jugar la promoció descens.

CB PRAT - PLATGES MATARÓ 60-91
PLATGES: Galdric Serra (6), David Garcia (9), Marc Forcada (17), David Romero (13), Llorenç Mons (23) cinc inicial; Conrad Varela (2), Guillem Garcia (9), Ignasi Ariño (2), Jordi Sanchez (4), Sergi Puig (2).
MARCADOR: 10-32, 33-49, 48-73, 60-91.