dilluns, 15 d’abril del 2013

El Platges de Mataró perd davant el Salt




Els mataronins perden 64-81 i perden una bona oportunitat per sortir de la zona de promoció de descens

publicat per
www.capgros.com
14 abril de 2013
fotos Gabriel Romero  

El Platges de Mataró va perdre dissabte un partit important per intentar sortir de la zona de promoció de descens. Els equips que es troben salvats ara mateix dels últims sis llocs estaven a només una victòria dels de Quique Spà, que això sí havien d'enfrontar-se al Salt, un dels conjunts més potents de la categoria. Els mataronins van anar a remolc durant tot el partit i no van poder controlar mai a un conjunt gironí superior que es va emportar la victòria del Josep Mora per 64-81.

El matx va estar marcat per la manca d'encert dels unionistes de cara a cistella, fet que els va propiciar que mai aconseguissin entrar del tot en el partit. Els visitants, per la seva banda, anotaven amb molta facilitat i destrossaven als mataronins en el llançament des de més enllà de 6'25. Fins a 14 triples van anotar els gironins per només sis de 26 de part dels unionistes. Això va propiciar una diferència de punts que es va veure reflexada en el resultat final del matx. La derrota, sense pal·liatius, complica les esperances del Platges de Mataró de mantenir la Copa Catalunya sense haver de passar per la promoció de descens.

Ara mateix queden quatre jornades perquè acabi la lliga, i els rivals no semblen els més adequats per acabar fora de la zona de promoció. Mollet, Prat, Sant Cugat i Arenys Bàsquet són les quatre finals que els mataronins han de guanyar sí o sí. Encara que sigui per aconseguir una bona posició en la promoció de descens entre quatre equips. Els que segueixen als dos últims, que baixen de manera directa.