diumenge, 28 d’abril del 2013

Cap de setmana maratonià pel bàsquet femení



publicat per
26 abril de 2013
Anna Gual

Tres partits en dos dies per les jugadores que entrena César Aneas. El primer equip del Platges, confeccionat pràcticament en la seva totalitat per jugadores en edat júnior, té aquest cap de setmana feina extra. Les mataronines en plena fase al títol de Copa Catalunya, jugaran aquest cap de setmana també, la final a 4 del Campionat de Catalunya júnior. L’equip júnior, entrenat també per César Aneas és el màxim favorit al títol. Les mataronines ja fa 4 anys que es proclamen campiones de Catalunya en aquesta categoria, i en aquesta edició i quan és el seu últim anys de júnior volen repetir. En el primer partit d’aquest final a quatre s’enfrontaran a l’Hospitalet, mentre que l’altre semifinal la completaran Sant Adrià i S.XXI.
Ja en lliga les mataronines, que comparteixen lideratge amb joventut les corts en la fase al títol, reben diumenge a la tarda al Lima Horta. Un equip que és tercer classificat en aquesta fase al títol, i que tot i tenir ja la classificació matemàtica per la final a 4 del campionat, encara podria aconseguir la 2na o primera posició segons els resultats en aquests dos partits que queden. En aquest sentit Cesar Aneas adverteix sobre el perill d’aquest Lima Horta, en un cap de setmana en que el seu equip tindrà com a dificultat afegida el desgast provocat pel campionat de Catalunya júnior.
Dues competicions en el mateix cap de setmana que obligaran a les jugadores mataronines a jugar un partit dissabte al migdia, un altre diumenge al migdia i un últim, aquest ja de lliga en categoria absoluta, diumenge a la tarda. Tres partits que també han influït en la planificació que el tècnic ha fet durant la setmana, una planificació com comenta, una mica atípica, en la que s’han hagut de preparar dos partits alhora.