diumenge, 10 de març del 2013

En moViment presenta avui Els pensaments de Julieta a Sant Viçens dels Horts
Amb motiu dels actes del dia internacional de la dona treballadora la companyia resident de Sala Cabanyes representa a les 19 hores a l'Ateneu  de Sant Viçens dels Horts "Els pensaments de Julieta"

L’espectacle es basa en la tragèdia que va escriure William Shakespeare al 1597, és una adaptació de l'obra teatral passada a la dansa on sis Julietes seran les encarregades de mostrar al públic el que passa pel cap del personatge. Mercè Grané, directora i coreògrafa d’aquesta obra, explica que qualsevol dona es pot identificar amb Julieta, perquè es transmeten els seus dubtes, els sentiments i també la seva empenta per tirar endavant a l’hora de superar els obstacles amb els que es troba en el dia a dia.
 L’objectiu de “Els pensaments de Julieta” és explicar la història de Romeu i Julieta des del punt de vista de la protagonista. Grané afirma que la història és aplicable a l’actualitat perquè encara que la trama es situa al segle 14 els pensaments de la jove són molt semblants als que qualsevol noia sent en un estat d’enamorament.


Dia de la Dona
Els pensaments de Julieta
Direcció i coreografia: Mercè Grané
A les 19 h, a l’Ateneu
Entrada gratuïta