dissabte, 23 de febrer del 2013

El femení del Platges de Mataró, un dels favorits de Segona Fase



publicat per
www.capgros.com
20 de febrer de 2013

El conjunt que dirigeix César Aneas enceta el camí cap a la final a quatre amb un bon coixí d'avantatge
               
El femení del Platges de Mataró començarà aquesta setmana, sense descans degut al partit ajornat amb el Torelló, la segona fase de la Copa Catalunya. La competició femenina es divideix en dues parts. En la primera, els equips competeixen en dos grups per estar entre els cinc primers. En la segona fase els cinc primers de cada grup passen a un nou escenari on s'enfronten entre ells. A més, arrosseguen les victòries i derrotes que hagin aconseguit entre ells.

D'aquesta manera, el Platges de Mataró comptabilitza abans de començar aquesta segona fase amb els vuit partits que ha disputat amb els altres quatre equips que han passat a la nova fase: Joventut Les Corts, Cerdanyola, Viladecans i SESE. El que es tradueix en sis victòries i dues derrotes, ambdues amb el Joventut Les Corts. Això permet a les mataronines encarar amb avantatge aquesta segona fase, ja que el bagatge 6-2 és el segon millor dels deu equips que lluiten per la final a quatre. Només superat pel Joventut Les Corts que té 7-1.

Ara l'equip haurà d'enfrontar-se durant deu jornades als cinc equips de l'altre grup de la primera fase (Sant Adrià, Lima Horta, Reus Deportiu, Draft Gramanet i Igualada), d'entre els que destaca el Lima Horta, equip que arriba del seu grup amb el mateix bagatge que les mataronines: 6-2. Acabades aquestes deu jornades, i amb tots els equips havent-se enfrontat entre ells dues vegades -alguns en primera fase, altres en aquesta segona- els quatre millors lluitaran en la Final a quatre que dóna dret a l'ascens.

La final a quatre es preveu un objectiu factible per les unionistes, que estan entre les tres primeres classificades, tenen una victòria més que l'Igualada (quart a hores d'ara, abans de començar) i dues més que la resta d'equips. La moral de l'equip, a més, és elevadíssima després d'haver superat el Joventut Les Corts en Copa durant l'aturada de lliga i de les bones sensacions de resultats i joc que ha mostrat l'equip en aquest 2013.