dissabte, 12 de gener del 2013

El Platges de Mataró torna a la competició després de cinc setmanes


publicat per
http://mataroradio.cat
11 de gener de 2012
Anna Gual

Difícil compromís del Platges de Mataró a la pista del Sant Cugat, després d’un mes i mig sense competir. L’equip que entrena Quique Spà torna a la competició regular en Copa Catalunya aquet cap de setmana i ho fa amb un partit difícil a domicili del 6è classificat. La possible pèrdua de forma o de sensacions preocupa la tècnic mataroní, que ha intentat fer treballs específics durant aquestes setmanes per minimitzar l’impacte de tants dies sense jugar partits oficials.
A l’aturada Nadalenca, cal sumar-hi en el cas del Mataró, l’última partit de 2012, que no va jugar perquè va quedar ajornat davant el Prat i que encara no se sap quan es podrà jugar.
L’equip ha descansat uns dies, durant aquest mes i mig sense competició, alhora que ha complementat els entrenaments en pista amb un treball físic específic per no perdre la forma i amb un parell de partits amistosos per mantenir la competitivitat. El tècnic assegura que s’ha fet un bon treball en aquest sentit alhora que adverteix sobre un Sant Cugat amb altes aspiracions aquesta temporada.
Aquest és el primer partit complicat de molts altres que esperen al Platges de Mataró aquest inici d’any. Sense anar més lluny, l’altre setmana tornen a tenir un duel complicat a casa davant l’Arenys, el 3r classificat.
Per altra banda, dir també, que aquest cap de setmana també tornen a la competició les noies de César Aneas. El platges de Mataró jugarà demà dissabte a la pista del cuer, l’Olesa.