El Platges de Mataró s'imposa a l'Arenys Bàsquet

Els mataronins guanyen 80-73 en un dels partits més complerts de la temporada

20 de gener de 2013
fotos UE Mataró

El Platges de Mataró va aconseguir dissabte, dia 19, una important victòria davant l'Arenys Bàsquet, un rival de la part alta de la classificació. Els de Quique Spà van mostrar una gran imatge, de les millors de la temporada, i van sumar un triomf important per agafar oxigen en la part baixa de la classificació on es troben després d'una temporada excessivament irregular. El Platges es va imposar per 80-73 en un matx on l'equip es va mostrar molt fort sota cistella davant un complicat contrincant.

Els mataronins van començar el matx amb un ritme anotador i una solidesa defensiva que no s'havia vist en els últims temps. L'equip va tenir un inici de partit que era dels millors que se'ls hi recorda, i això va provocar que a falta de tres minuts per acabar el primer quart es guanyés 14-0. L'equip tancaria la primera part amb un clar 25-6 després d'una autèntica exhibició. Això va servir de coixí per un segon període on l'Arenys va demostrar l'equip que és i va posar-se dins del matx: 42-30 al descans.

En la represa el Platges de Mataró va tornar a ser el del principi del matx, i l'equip va fer-se molt fort sota cistella recollint rebots tant en atac com en defensa. Això anul·lava les aspiracions de l'Arenys Bàsquet de remuntar, que es va topar de nou amb una diferència de 19 punts en acabar el tercer període: 62-43. En el darrer quart, els mataronins es van tornar a confiar en excés i l'Arenys es va fer més fort defensivament. Els visitants van acostar-se al marcador però no aconseguirien remuntar. Finalment, victòria 80-73 dels unionistes.