dilluns, 14 de gener del 2013

El Platges de Mataró atropella l’Olesa (105-41)




publicat per
13 gener 2013

Tot i no jugar-s’hi res més que l’honor, el Platges de Mataró va sortir a donar-ho tot contra l’Olesa i el va apallissar tal i com ja havia fet a la primera fase. En un partit que no comptarà per a la segona fase, les de César Aneas van demostrar la seva superioritat amb un resultat final contundent.

Igual que en el partit d'anada, el Mataró ha estat molt superior. Foto: Totmataro.cat
El Platges de Mataró demostra una vegada més que tots els partits són igual d’importants. Ho va fer la temporada passada davant Lluïsos de Gràcia, quan no es jugava res i va ser jutge involuntari de les places d’ascens, i ho ha fet aquest dissabte a Olesa. Tot i l’important partit que el júnior jugava diumenge contra el Femení Sant Adrià, les mataronines s’han pres el partit seriosament i prova d’això n’és el resultat final.
Des del primer moment, s’ha vist un Mataró que ha sortit a pressionar i amb ganes de córrer per trencar l’Olesa, i ho ha aconseguit. L’encert en el tir ha estat clau a la primera part per distanciar un Olesa que no ha pogut amb el ritme d’un Mataró molt superior en tots els aspectes. Una tímida aproximació de l’Olesa al principi del primer quart ha estat un estímul per les grogues, que han marxat sense problemes en el marcador. Les locals no han fet un mal primer període en atac, tot i que en defensa, permetien al Mataró anotar amb moltíssima facilitat.
El partit s’ha trencat al segon període, quan les de César Aneas, liderades per Ariadna Pujol i Olga Ruano han fet una estirada definitiva, a base de forçar moltes faltes, recuperar pilotes i treballar molt bé els atacs per acabar trobant la millor opció de tir. El matx ha anat a vestidors amb un 25-53 incontestable.
La mateixa dinàmica s’ha vist a la represa del partit. El Mataró, tot i saber que tenia el partit a la butxaca, no ha abaixat el ritme i a finals del tercer període ha endossat un dolorós parcial de 0-16 que ha col·locat el marcador en 31-81, clar reflex de l’enorme diferència entre els dos equips. Fins el final, les visitants han aprofitat per fer rotacions, mentre l’Olesa mirava de retallar distàncies, però un Mataró molt seriós i professional ha mantingut les rivals a ratlla per acabar guanyant per un rodó 49-100 final.
Fitxa tècnica:
CB Olesa (49): M. López (2), S. Carrasco (11), G. Afonso (17), D. Polo (15), M. Coves – cinc inicial – C. Romero (2), S. Pujol, G. Franch (2).
Platges de Mataró (100): B. Garcia (12), A. Pujol (22), N. Talavera (14), T. Gómez (8), O. Ruano (17) – cinc inicial – C. Garcia (2), M. Teixidó, L. Flores (10), C. del Santo (7), M. Jou (8).
Parcials: 15-24 / 10-29 (25-53) // 12-32 (37-85) / 12-15 (49-100)