dissabte, 1 de desembre del 2012

El Platges de Mataró rep el Joventut amb el lideratge en joc




Les noies de César Aneas s’enfronten a un rival amb el que empaten a victòries

publicat per www.capgros.com 30 de novembre de 2012
               
               
El Platges de Mataró femení té aquest cap de setmana el partit més important de la primera fase de Copa Catalunya. Les mataronines reben el Joventut Les Corts, un rival directe amb el que empaten en la primera posició a deu victòries i una derrota. Precisament l’ensopegada del Platges va ser davant el Joventut en la primera volta, però l’equip està confiat en treure un bon resultat. L’entrenador, César Aneas, ja va recordar dimarts a capgros.com que el matx d’anada havia estat “una mica irreal” perquè venien de jugar amb el Cerdanyola el dia abans.

Aneas destaca la verticalitat del Joventut, l’u contra u i el joc interior com algunes de les facetes més fortes del proper rival mataroní. Malgrat això considera que si el seu equip fa un partit 100% concentrat en defensa, tenen recursos per emportar-se la victòria: El poderós joc interior amb Olga Ruano al capdavant –a qui Aneas qualifica com la millor o una de les millors en joc interior de la lliga- i amb la “velocitat de joc” de l’equip i el bon “tir exterior”. Un partit de tu a tu que es disputarà el diumenge, dia 2 a les 18.30h a la Gàbia.

Per la seva banda, el Platges de Mataró masculí rep la visita del Mollet el dissabte, dia 1 a les 18.30h. Els de Quique Spà intentaran seguir amb el bon resultat aconseguit a casa fa quinze dies contra el Sant Josep.