divendres, 21 de desembre del 2012

El conjunt mataroní guanya 45-59 l’Arenys

Olga Ruano amb 22 punts va ser la jugadora més determinant del Platges de Mataró

17 de desembre de 2012

El sènior femení del Platges de Mataró continua acumulant victòries i aquesta setmana va guanyar el derbi maresmenc de Copa Catalunya 45-59 a la pista de l’Arenys Bàsquet. Les noies entrenades per Cèsar Aneas van fer un magnífic inici de partit amb un parcial de 8-20 que els va servir per encarrilar l’onzena victòria de la temporada. Després d’aquest triomf les mataronines continuen segones amb 11 victòries i 2 derrotes a només una victòria del líder que una setmana més és el Joventut Les Corts.

El Platges de Mataró va sortir a encarrilar la victòria dels del primer minut  de partit davant un Arenys que està situat a la part baixa de la classificació. I així va ser, al minut 5’ de joc les mataronines ja guanyaven 3 a 10 i al final del primer quart la diferència ja era de 12 punts (8-20). En el segon quart les locals amb una defensa molt agressiva van frenar l’atac groc i amb un parcial a favor de 11-5 van escurçar diferències en aquest període. El resultat al descans era de 19-25.

Les locals van lluitar fins al final
A la represa les mataronines va reaccionar i amb els punts sota els taulells d’Olga Ruano, màxima anotadora del matx amb 22 punts, van tornar a posar la directa i al final del tercer quart el Platges ja guanyava de 18 punts (29-47). Tot i això l’Arenys no es va rendir, i amb un parcial de 14-0 en els primers minuts del quart període es va posar a només quatre punts (43-47). Un altre cop hi havia partit i la victòria que pocs minuts abans semblava consumada ara perillava, però per sort l’equip va reaccionar i en el tram final de partit va mostrar la seva millor versió i va acabar imposant-se amb certa autoritat.

CB ARENYS – PLATGES MATARÓ 45-59
PLATGES: Blanca Garcia (2), Cristina Pujol, Ariadna Pujol (7), Núria Talavera (4) i Olga Ruano (22) cinc inicial; Teresa Gómez, Clàudia Garcia (4), Laia Flores (12), Carolina del Santo (8), i Marta Jou.
ARENYS: Carla Gibert (13), Miriam Balmes (2), Meritxell Bellido (4), Paula Casarramona (14), Núria Giménez (4) cinc inicial; Laura Caballero, Bojana Kovacevic, Adriana Moreno (8).
PARCIALS: 8-20, 19-25, 29-47, 45-59.