dijous, 6 de desembre del 2012

Derrota del Platges davant el Mollet

Segona derrota consecutiva del Platges de Mataró. L’equip de Quique Spà va caure aquest cap de setmana, en la 12ena jornada de Copa Catalunya i cau a la desena posició de la taula classificatòria, lluny de les posicions capdavanteres.
El Platges de Mataró masculí segueix mostrant-se irregular aquesta temporada. L’equip que entrena Quique Spà va deixar escapar la victòria aquest cap de setmana en l’últim quart de partit i va acabar perdent davant el Mollet B per 77 a 80. Els mataronins van  ser sortir endollats a la pista, demostrant que havien superat els problemes que portaven arrossegant durant la temporada, amb mals inicis de partit que havien sentenciat l’equip en més d’una ocasió. Una avantatge còmode pels mataronins començat el tercer quart, que de poc va servir a l’equip per poder aconseguir la victòria.
Un últim quart per oblidar va sentenciar al conjunt de Quique Spà, que va veure com el Mollet aconseguia capgirar-li el marcador a pocs minuts pel final. Tot i intentar recuperar-se a través del llançament exterior, l’equip es va mostrar desencertat en aquest últim tram de partit i la derrota va ser impossible d’evitar.
L’equip ha entrat aquesta temporada en una dinàmica d’incertesa, capaç de despelgar un molt bon joc durant 3 quartes parts del partit, però amb dificultats per mantenir el mateix nivell durant els 4 parcials. Quique Spà apunta que per poder trobar la dinàmica guanyadora de la temporada passada, l’equip ha de seguir treballant a nivell defensiu i recuperar la confiança en ell mateix.
Una peça fonamental que està apunt de recuperar el tècnic és Marc Forcada. L’aler-pivot mataroní, que ja fa setmanes que entrenava amb l’equip després de la greu lesió que va patir la temporada passada, va debutar ja davant el partit del salt, fa dues setmanes, i aquest cap de setmana va tornar a sortir 10 minuts més. El jugador encara no està al 100% en quant a ritme, però s’esperà de cara a la propera jornada, d’aquí 15 dies, ja pugui estar del tot a punt.