dimecres, 26 de desembre del 2012

Ariadna Pujol, MVP de la Copa Federació




L’aler del Platges de Mataró ha acabat com a jugadora més valorada de la Copa Federació, després de dos partits molt complets davant el Lima-Horta i el Joventut Les Corts.

publicat per
24 desembre 2012
Foto: Juan Carlos Pérez

Com no podia ser d’una altra manera, Ariadna Pujol va aparèixer en els moments importants per aconseguir el seu primer títol al sènior del club, proclamant-se a més MVP de la competició.
Un primer partit sensacional davant el Lima-Horta ja donava mostres que el Mataró no venia a Barcelona de passeig. En aquest partit de semifinals, anotaria “només” tres triples, però serien determinants pel moment del partit en el que es produirien. El primer, a pocs minuts pel descans, ajudava el seu equip a consolidar un avantatge de 10 punts a favor, mentre que els altres dos, pràcticament consecutius al tercer període, sentenciaven definitivament el partit, donant al Mataró un avantatge de més de 20 punts. Entretant, penetracions, rebots, recuperacions, assistències. Tot plegat, per una valoració total de 29 punts.
A la final, un partit més travat, igualat i amb menys espai pel lluiment individual de les jugadores, Pujol també donava mostres de la seva qualitat a la segona meitat, quan l’equip va començar a rutllar, i dues de les seves penetracions tan característiques, amb canvi de mà, bot i primera passa en poques dècimes de segon i la conseqüent cistella. Això posava per davant el seu equip per primer cop després de molts minuts per sota, i va ajudar a mantenir aquesta bona dinàmica fins el final. Absent en bona part del darrer quart per les faltes personals, tornaria a pista a dos minuts del final per segellar el triomf des de la línia de tirs lliures i acabant amb una valoració final de 20 punts.