diumenge, 4 de novembre del 2012

Victòria treballada del Platges masculí.

Aquesta tarda el Platges de Mataró masculí, amb més dificultats del que pot indicar el marcador final, 75 a 61, a superat al Muralla òptica CB Blanes, en un partit molt físic i travat i que amb més paciència que virtuts els nostres jugadors han sabut emportar-se una nova victòria, amb un balanç en aquests moments del campionat de 4 victòries i 4 derrotes.
Com darrerament ja ens té acostumats el Platges ha començat el partit amb poca intensitat, donant peu a que els de Blanes es posessin per davant de marcador amb un inquietant 0 a 9, però ràpidament s’ha reaccionat a temps i en el minut 5 de partit la diferència ja s’escurçava amb un 9 a 11, passant a un 13 a 18 a la finalització del primer quart, en el segon parcial l’equip ha començat a veure cistella més enllà de la línia de 6’25 i a permès a l’equip arribar a la mitja part amb un més clar 34 a 29. A la represa l’equip ha sabut jugar millor el bàsquet de cos a cos que proposaven els de Blanes i mica en mica ha anat obrint espai en el marcador per enfilar la recta final del partit amb una renda suficient per no fer perillar la victòria final.