dissabte, 24 de novembre del 2012

Partit difícil a la pista del Salt




publicat per  http://www.mataroradio.cat 22/11/2012  Anna Gual

Desplaçament complicat pel Platges de Mataró, aquest dissabte a la pista del Salt. L’equip de Quique Spà vol donar continuïtat a la seva bona dinàmica de resultats, davant un Salt, que només ha perdut dos partits aquesta temporada. El conjunt gironí pot presumir de l’equip que menys punts a encaixat en  Copa Catalunya. Una dada que el converteix en l’equip amb millor defensa de tota la lliga.
A banda de poder obrir aquesta defensa local,  el tècnic mataroní apunta que també caldrà vigilar d’a prop a l’escorta Xevi Torrent, per emportar-se la victòria. Torrent és el màxim referent en atac d’aquest Salt, i per tant, el fet de poder neutralitzar aquesta figura augmentaria les possibilitats del Platges.
Per aquest proper enfrontament Quique Spà espera poder recuperar a homes importants com Adrià Fradera, Llorens Mons o David Romero. El que probablement no estarà llest per aquest cap de setmana serà el pivot Paco Hernàndez. Tot i així afirma el tècnic que les baixes no haurien de ser una excusa per un mal resultat.
El que encara està de baixa pel Platges de Mataró és Marc Forcada. Forcada es va trencar el lligament creuat anterior del genoll dret la temporada passada i va haver de ser operat posteriorment. Aquesta setmana el jugador ha tornat a entrenar amb el grup, i depenent ara de l’evolució, no es descarta la seva tornada a les pistes abans d’acabar el 2013.
L’ale-pivot és un dels jugadors més determinants de la categoria, i la seva tornada a l’equip seria importantíssima per l’equip que entrena Quique Spà.