dimarts, 27 de novembre del 2012

El Platges de Mataró cau derrotat a Salt

Els mataronins comencen amb mal peu el partit (23-12) i no poden remuntar

El Platges de Mataró va tornar a deixar escapar la possibilitat d’emportar-se la victòria a camp contrari, aquesta vegada en la seva visita al Salt. Els mataronins van donar massa facilitats als seus rivals en els primers compassos de partit i ho van  acabar pagant amb la derrota final per 74-68. La bona notícia va ser el retorn de Marc Forcada, que després de la greu lesió que va patir a finals de la temporada passada va poder gaudir d’alguns minuts. Recuperar-lo serà el millor dels fitxatges possibles pel Platges de Mataró.

Els unionistes van començar l’enfrontament donant masses facilitats als seus contrincants, ja que en el minut 5 de partit es perdia de 13 punts, una diferència que seria insalvable ja pels mataronins. El primer parcial no es va acabar d’encarrilar (23-12) tot i que l’equip va millorar els seus registres en el segon. Empat a 17, insuficient per recuperar el desavantatge d’onze punts amb el que es va arribar al descans.

Després del descans es va poder viure el retorn de Marc Forcada, fet que va coincidir amb una millora de la imatge de l’equip mataroní, que va retallar diferències (15-19) i va deixar obert el partit en el darrer quart, només set punts i tot un període per jugar. Els gironins no van deixar escapar el matx en el darrer període, mantenint l’avantatge construït en el primer període i emportant-se el triomf per 74-68 malgrat l’encert de Mons, vital per mantenir viu l’equip amb 23 punts i cinc de nou en triples.