divendres, 26 d’octubre del 2012

El Platges perd 66-74 a casa davant el Santa Coloma

Els mataronins van fer un pèssim inici de partit, tot i això, una ratxa de cinc triples consecutius en el darrer quart van estar a punt de consumar la remuntada

El Platges de Mataró continua tou en els partits que disputa com a local i aquesta jornada va perdre 66-74 davant el Santa Coloma, un dels equips forts de la categoria que la temporada passada ja va lluitar, com el Platges, per l’ascens. Després d’aquest triomf els colomencs ja encadenen tres victòries seguides davant el Platges, ja que la temporada passada tant al Palau com a Santa Coloma el Platges de Mataró va perdre.

El partit va començar de la pitjor manera possible, amb un Platges espès en atac i tou en defensa, i clar això davant un equip com el Santa Coloma es paga car, i és que al final del primer quart els visitants ja guanyaven de 12 punts (9-21), i això que el tècnic local va intentar canviar la dinàmica del matx amb un temps mort i amb diversos canvis. En el segon període el Platges va millorar una mica en atac, però en defensa va continuar donant moltes facilitats als visitants que arribaven al descans amb la victòria encarrilada 26-43.

A la represa s’esperava la reacció del conjunt mataroní, però tot i l’aportació dels jugadors menys habituals, en el tercer quart res va canviar i el Santa Coloma encara va augmentar un punt el seu avantatge (38-56).

La reacció arriba a base de triples
Tot semblava sentenciat en el darrer quart, però una ratxa de cinc triples consecutius sumat a la bona feina dels pivots mataronins va fer que el Platges estigués només tres punts per sota a manca d’un minut pel final. Tot i això no es va poder capgirar el marcador, ja que els visitants, amb un altre triple, van posar terra de per mig i després tampoc van fallar des de la línia de tir lliure. Al final victòria dels visitants que en el còmput total del partit van ser millors. Pel Platges destacar l’actuació de jugadors menys habituals com Galdric Serra, Jordi Sànchez o Adrià Fradera que amb els seus punts i lluita va fer que al final sorgís una petita esperança de remuntada.

Després de sis jornades de lliga, el Platges ha guanyat tres partits i n’ha perdut tres, però el més preocupant és que a casa, dels tres partits que ha disputat només n’ha guanyat un.

PLATGES MATARÓ – SANTA COLOMA 66-74
PLATGES: Sergi Ventura (4), Ignasi Ariño (2), David Romero (11), David Gracia (2), Paco Hernàndez (2) cinc inicial; Conrad Varela (2), Llorenç Mons (1), Guillem Garcia (3), Adrià Fradera (12), Galdric Serra (10), Jordi Sànchez (17).
MARCADOR: 9-21, 26-43, 38-56, 66-74.