diumenge, 30 de setembre del 2012

Sala Cabanyes reposa el musical d’èxit ‘Oh happy Day’
El musical sobre una cantant que s’amaga en un convent obre la nova temporada

pulicat per www.totmataro.cat 28 de setembre de 2012                                  

Sala Cabanyes inicia aquest cap de setmana la seva nova temporada de teatre amb la reposició del gran èxit de l’any passat, el musical “Oh Happy Day!” preparada en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música. La producció neix del conveni que les dues entitats de la ciutat van signar fa dos anys. La Sala produeix l’espectacle de Fires i l’Escola de Música aporta la direcció i l’orquestració musical, amb Georgina Blanch i Rubén Bes.

Oh Happy Day no és un musical com qualsevol altre, sinó un de sorgit amb 100 per cent de matriu mataronina. Sota la direcció de Toni Grané i a partir d’una estructura argumental, Ferran Camps, Coral Consegal i Núria Radó han creat un guió, a partir del qual ha sorgit el repertori musical, tant de lletres com de música.

Amagada en un convent
“Oh Happy Day!” explica la història d’una dona que, per circumstàncies de la vida, s’ha d’amagar en un convent i viurà situacions molt divertides amb la resta de la congregació i un grup d’alumnes. La història se situa en un barri degradat i comença amb la creença que la música i les casualitats poden provocar canvis positius.