dimecres, 20 de juny del 2012

L’infantil femení de la UE Mataró, amb pas ferm al Campionat d’Espanya



Després d’un ple de victòries arriben als quarts de final, on s’enfronten al Ros Casares

L’equip infantil femení de la UE Mataró està avançant amb pas ferm al Campionat d’Espanya que s’està disputant a Lanzarote des del 17 de juny fins el proper 23. El conjunt mataroní, dirigit per César Aneas, disputarà avui dijous a partir de les 12.00h el partit corresponent als quarts de final del Campionat davant el Ros Casares, un dels històrics del bàsquet femení. Dimecres les noies unionistes van certificar el seu pas entre els vuit millors de l’Estat després de vèncer al Convipro San Isidoro per 39-52 en un partit que van sentenciar en el darrer període, parcial de 3-17, després que el matx estigués igualat durant tot l’enfrontament.

Abans, les mataronines havien fet una fase de grups impecable que les havia permès arribar fins els vuitens de final. A la fase de grups van esborrar del mapa al Siete Colinas per 4-55 i es va certificar el pas en la segona jornada en guanyar al San Blas Alicante per 57-60. En el partit que decidia qui seria primer de grup, les mataronines van desfer-se del Stadium Casablanca per 71-63.

Aquest matí a partir de les 12.00h les mataronines buscaran un lloc a les semifinals del Campionat d’Espanya davant el Ros Casares.

publicat per
foto : Sands Beach Gruvati
20 de juny de 2012