divendres, 18 de maig del 2012

El Platges de Mataró vol guanyar a Igualada per encarrilar l'eliminatòria d'ascens




El Platges de Mataró buscarà demà a la tarda una victòria a la pista de l’Igualada per deixar encarrilada l’eliminatòria d’accés a la final four d’ascens. Els mataronins han tancat la lliga líders del seu grup amb un balanç de 22 victòries i 8 derrotes. L’Igualada, quart classificat del segon grup de Copa Catalunya, arriba a la cita amb una targeta de presentació de 20 victòries i 10 derrotes. El conjunt de l’Anoia és un equip molt perillós i aquesta temporada ha estat capaç de guanyar tres vegades el Martorell, el millor de la fase regular. L’Igualada l’ha derrotat en els dos partits de lliga i a la Copa Federació, torneig que es va adjudicar el proper rival dels mataronins. El tècnic del Platges, Quique Spà, és conscient que l’eliminatòria serà una dura prova pel seu equip.
Spà, doncs, creu que l’actual Igualada és un equip més potent que el conjunt que competia a Lliga EBA. L’aler mataroní, Marc Forcada, un dels jugadors més importants del Platges, no s’atreveix a afirmar el mateix, però també té clar que l’eliminatòria es pot complicar molt si no fan un bon partit demà a la pista igualadina.
També en bàsquet, el júnior femení del Platges va superar ahir el Ponce de León i jugarà aquesta tarda la final anticipada del Campionat d’Espanya contra el Gran Canària. Les mataronines es van desfer sense problemes del subcampió de Castella i Lleó, per 71 a 49, i aquesta tarda a les quatre jugaran una de les semifinals del Campionat Estatal contra les Canàries. El partit enfrontarà els dos màxims favorits a fer-se amb el títol.

publicat per
Marc Mayola
18 de maiig de 2012