dimecres, 16 de maig del 2012

El júnior Monster Platges de Mataró, primer de grup




El conjunt que dirigeix César Aneas s’enfronta aquest dimecres a les 20.00h al Zaragoza en el partit de vuitens de final

El júnior Platges de Mataró ha acabat la primera fase del Campionat d’Espanya femení de la categoria en una esperada i sòlida primera posició. El conjunt que dirigeix César Aneas va tenir certes dificultats per imposar-se al Maria Vigo, equip amb el que va guanyar 56-55, però després va desplegar el seu millor bàsquet en les altres dues jornades per imposar-se amb claredat en el grup. En la segona jornada, les mataronines van esclafar al Portus per 105-28, pel que el primer lloc semblava gairebé assegurat tenint en compte que el Bezana, tercera jornada, havia perdut amb el Portus.

En la darrera jornada de la fase de grups, disputada ahir dimarts, dia 15, les unionistes van tornar a superar sense problemes al seu rival amb un resultat que parla per sí sol: 106-36. L’equip acabava primer de grup amb ple de victòries i un +148 de bàsquet avarage, similar al aconseguit per altres favorits de la resta de grups.

Les mataronines intentaran arribar als quarts de final aquest dimecres davant el Baloncesto Zaragoza, amb qui es creuen el partit de vuitens. El rival ha estat segon del seu grup per darrera del Girona. Les gironines –a qui el Mataró va doblegar en el Campionat de Catalunya- van guanyar el partit amb les aragoneses 70-73.

publicat per
16 de maig de 2012