divendres, 18 de maig del 2012

El júnior del Platges acaba quart en el Campionat d’Espanya

Les mataronines han perdut 70-73 en el partit pel tercer i quart lloc davant el Rivas Ecopolis madrileny

Després de perdre a semifinals 85-60 davant el Caja Canàries de Gran Canària en un matx que va ser com una final anticipada del torneig, el júnior femení del Monster Platges Mataró ha perdut la final de consolació davant el Rivas Ecopolis de Madrid per un ajustat 70 a 73. Després d’aquesta darrera derrota en el partit que ningú mai vol jugar, el conjunt mataroní ha acabat quart d’Espanya i per quart any consecutiu acaba entre els quatre millors equips estatals.

Les mataronines han començat el matx una mica fredes i això ho han aprofitat les madrilenyes per marxar en el marcador en els primers instants de joc amb un parcial de 0 a 11. En el tram final del primer quart el Platges ha reaccionat i s’ha posat a sis punts (17-23).

En el segon quart amb un parcial de 10-6 en els primer cinc minuts de joc el Platges s’ha posat a només dos punts, però en els següents cinc minuts el partit ha entrat en una fase de desencert dels dos equips que ha facilitat que el conjunt madrileny marxés al descans per davant en el marcador 29 a 32.

A la represa el Platges amb un parcial de 7 a 0 ha donat la volta al marcador i s’ha posat quatre punts a dalt (39-35), però abans d’acabar-se el tercer quart el Rivas ha reaccionat i ha tornat a posar-se per davant en el marcador (50-51). En el darrer quart els dos conjunts ho han donat tot per acabar en tercera posició i el matx s’ha convertit en un estira i arronsa on les madrilenyes han estat més encertades de cara a cistella i s’ha acabat emportant la victòria.

El Gran Canària campió
A la final del Campionat d’Espanya disputat a Saragossa s’ha imposat la lògica i el vigent campió estatal, el Gran Canària ha revalidat el seu títol després de guanyar a la final del torneig 80 a 63 davant el Sant Adrià. Aquest és el cinquè títol consecutiu de campiones d’Espanya que s’emporta l’equip canari entrenat per Begoña Santana.

El conjunt canari s’ha emportat el títol estatal gràcies a l’aportació de les seves dues millors jugadors que han copat tots els premis individuals del campionat, Astou Barro ha estat la MVP de la final, del torneig i la màxima rebotejadora del campionat, mentre que Letícia Romero ha estat la màxima passadora i anotadora del campionat.

PLATGES MATARÓ – RIVAS ECOPOLIS 70-73
PLATGES: Laia Flores (12), Neus Bermejo (25), Ariadna Pujol (10), Núria Talavera (4), Cristina Conejos (4) cinc inicial; Cristina Pujol (10), Mariona Teixidó, Claudia Guri (5).
MARCADOR: 17-23, 29-32, 50-51, 70-73.