dijous, 12 d’abril del 2012

L'infantil de la UEM guanya el torneig cadet d'Arenys




L'infantil B femení de la UEM va guanyar el torneig Ciutat de Viladecans

L’Infantil A femení de la Unió Esportiva Mataró durant aquesta Setmana Santa no ha fet vacances i s’ha emportat el torneig cadet d’Arenys de Munt. Tot un èxit, ja que hem de destacar que les mataronines van jugar contra nenes 1 i 2 anys més grans.

Amb una trajectòria molt positiva en aquesta temporada, guanyant 25 partits per només una derrota, i sent l’únic equip invicte dels dos grups de A1 de categoria infantil durant la Fase Regular, el conjunt mataroní va mostrar tota la seva qualitat i ambició derrotant equips cadets que estan competint en Interterritorial i nivell A.

Les mataronines van aconseguir el títol després de derrotar 58-18 a l’Esplugues i 61-30 al Martinenc. La jugadora Esther Murat amb 30 triples anotats en 3 minuts es va emportar le concurs de triples del torneig, l’altra mataronina Berta Cejudo amb 27 triples va ser segona.

Plantilla: Mar Gonzàlez, Judit Valls, Esther Murat, Julia Quintana, Marina Peinado, Bruna Vila, Helena Serrano, Bet Arnal, Berta Cejudo, Aina Gràcia, Cèsar Aneas entrenador i Marc Batlle ajudant.

L’infantil B guanya el torneig de Viladecans
L’infantil B de la UE Mataró el passat dia 31 de març es va emportar el torneig Ciutat de Viladecans després de derrotar el Lupus de Saragossa i el Bàsquet Xamba de Vilafranca del Penedès.

Plantilla: Maria Rubis, Paula Blàzquez, Laia Olivé, Marta Barjuan, Carla Crespí, Marta Barbosa, Ana Jaumandreu, Marina Galisteo, Iris Roca, Marc Batlle entrenador.

publicat per
12 abril de 2012