divendres, 27 d’abril del 2012

El Platges vol refermar el lideratge i el Mataró Quadis assegurar el cinquè lloc




En bàsquet, el Platges de Mataró rep diumenge el Blanes. Mirant la classificació podríem caure a la trampa de pensar que serà un partit fàcil o assequible. Líder contra dotzè i nou victòries de diferència entre l’un i l’altre. La dinàmica del Blanes, però, és espectacular. Un equip que semblava condemnat al descens fa cosa de dos mesos i que, malgrat no reforçar la plantilla, enllaça sis victòries consecutives. El tècnic de la Unió, Quique Spà, assegura que serà un partit complicat i alerta d’aquesta ratxa del proper rival.

El Mataró Quadis rep el Waterpolo Navarra
El Mataró Quadis, per la seva part, juga dissabte a casa contra el Waterpolo Navarra. El tècnic local, Betu Fernández, espera un rival incòmode i fins i tot molest. Creu que el conjunt de Pamplona intentarà imposar un joc lent, amb possessions llargues, per beneficiar els seus jugadors més determinants que també destaquen per la veterania. Un d’ells, l’ex jugador del Mataró Quadis Andrei Iosep.
Florin Bonca ja s’ha reincorporat a l’equip després de setmanes apartat de les piscines per culpa d’un problema muscular. El seu retorn dóna oxigen a l’equip, permet recuperar profunditat de banqueta, i suposa un valor afegit important. Fernández espera que la qualitat del romanès sigui decisiva en aquest tram final.
La victòria és clau per consolidar la cinquena posició. El Mataró Quadis suma dos punts més que el Waterpolo Navarra.

publicat per
Marc Mayola
27 abril de 2012