dilluns, 26 de març del 2012

El femení del Platges de Mataró es retroba amb la victòria

L’equip de César Aneas s’imposa a l’Olesa i s’alça amb la tercera posició d’aquesta segona fase Olesa 53-93 Platges de Mataró Platges de Mataró: Neus Bermejo (19), Ariadna Pujol (20), Mariona Teixidó (7), Núria Talavera (12), Cristina Conejos (6) -cinc inicial- Cynthia (6), Teresa Gómez (2), Gemma Salas (0), Susana Peiris (7), Laia Flores (8) i Claudia Guri (6). Parcials: 12-26/18-17/12-25/11-25. El femení del Platges de Mataró es va refer de la dolorosa derrota del cap de setmana passat i va tombar per un contundent 53-93 a l’Olesa, un dels equips de la part baixa de la classificació. Les noies mataronines van imposar la seva llei des d’un primer moment, i no van deixar marge per la sorpresa. Tantes derrotes en els últims instants i en partits ajustats en aquesta segona fase han deixat en sobre avís a un conjunt que malgrat tot es col•loca tercer a Copa Catalunya. Empatat, això sí, amb tres equips més. El matx va començar amb un ritme anotador molt alt: dotze punts en cinc minuts. El Platges de Mataró va sortir molt endollat en el partit, i fruit d’això va sumar 26 punts durant el primer període, una xifra elevada respecte a la mitjana anotadora de l’equip en molts altres partits. En defensa es va estar al nivell habitual, pel que es guanyava de 14 punts en el primer descans. La diferència entre els dos equips es va anar mantenint en la reanudació, tot i que un parcial de 7-0 favorable a l’Olesa i uns minuts de desconcert van deixar el matx amb un 27-32 inquietant. Res a fer de part dels locals, que van veure com les de César Aneas posaven la directe de nou i s’escapaven de 13 punts en acabar la primera part. En la represa, el Platges de Mataró va saber gestionar el seu avantatge amb les mateixes claus: encert sota cistella –de part sobretot de Neus Bermejo i Núria Talavera, aquesta amb un cinc de sis en tirs de dos- i aconseguir triples que trenquessin qualsevol remuntada. Ariadna Pujol en va fer quatre. La solidesa en els rebots ofensius (19) frenava les aspiracions de l’Olesa, que veia com en acabar el tercer període perdien de 26 punts. Finalment, el partit en el darrer quart es va trencar definitivament fins acabar guanyant de 40 punts, resultat que serveix pel bàsquet-avarage general tenint en compte que hi ha tants empats per la tercera posició. El proper compromís serà a la pista del Cornellà el dissabte, dia 31 a les 19.15. El matx hauria de servir per noquejar a un rival que es troba a només una victòria de les unionistes. publicat per www.capgros.com 26 de març de 2012