divendres, 3 de febrer del 2012

Els Pastorets oferiran l'última representació el proper diumenge

Els Pastorets oferiran aquest diumenge l'última representació d'aquesta temporada. Josep Rodri ha estat al capdavant d'aquesta tradicional obra amb la direcció. El mataroní ha assegurat aquest matí al Viu la Vida dia a Dia, que està molt satisfet amb els resultats que obtingut aconseguint totes les ides que es plantejava. Per a Rodri la sensació a l'hora de veure les cares dels espectadors al veure l'obra ha estat un dels aspectes més gratificants. Tot i això, també assegura que es queda amb una recança, que l'any vinent ja no serà el director dels Pastorets.
Rodri explica que tant ell com en Jordi Lluch, tenien sobretot un objectiu entre mans i aquest era el de millorar la part musical de l'obra. El director assegura que la música en aquesta obra és imprescindible i per aquest motiu van decidir reforçar-la. També han intentat millorar l'interpretació d'alguns artistes perquè segons Rodri, la qualitat ha anat baixant amb el pas dels anys.
D'altra banda, Rodri explica que els Pastorets han anat evolucionant amb el pas dels anys, perquè cada director va aportant el seu toc personal. També explica que hi ha aspectes que queden antiquats amb el pas dels anys i és necessaria la seva actualització.

publicat per
http://www.mataroradio.cat
Alba Garcia
3 de febrer de 2012