divendres, 13 de gener del 2012

El Platges de Mataró vol assaltar el segon lloc

El conjunt mataroní rep diumenge a les 18:30 hores el Santa Coloma

Diumenge a les 18:30 hores, després de l’aturada nadalenca, torna a la competició rebent la visita del Santa Coloma de Gramenet, segon classificat de la categoria.

El conjunt mataroní és tercer, a només un triomf del seu pròxim rival, per tant una victòria portaria l’equip entrenat per Quique Spà, fins a la segona posició. El líder, una setmana més, continuarà sent el Sant Josep de Badalona. Per la importància del matx, el club espera que les grades del Palau Josep Mora presentin una bona entrada, i que els seguidors grocs ajudin l’equip a sumar un triomf important que donaria molta moral a la plantilla.

Jornada 14 15 de gener
Vic - Sant Adrià
PLATGES - Santa Coloma
Salt - Sant Josep
Argentona - Quart
Sant Cugat - Montgat
Minguella - Castellar
Figueres - Aqua
El Masnou - Blanes

Els partits dels maresmencs
Dels partits dels altres equips maresmencs de la categoria, hem de dir que tenen partits força complicats. L’Argentona rep a casa el CB Quart amb la necessitat de sumar una victòria per sortir de les places de descens. El Montgat juga a la complicada pista del Sant Cugat, mentre que el Masnou és qui ho té millor per sumar la victòria, ja que rep a casa la visita del cuer, el Blanes, un rival directe per a la permanència a qui El Masnou ha de derrotar si vol continuar fora dels llocs de descens.

PUBLICAT PER
WWW.TOTMATARO.CAT
13 DE GENER DE 2012