dijous, 21 d’abril del 2011

Diumenges de màgia al Centre CatòlicL’Espai Saleta acull tres sessions de l’espectacle “Prestidigi...què?” a càrrec de l’associació Nou Màgics de Mataró

Els coloms, les anelles, les cordes, els mocadors, l’ humor i les grans il·lusions aterren a L’espai Saleta del Centre Catòlic per a tres sessions de màgia amb l’associació Nou Màgics. Els diumenges 24 d’abril, 15 de maig i 19 de juny, a les dotze del migdia, els mags representaran el seu show damunt de l’escenari. L’espectacle “Prestidigi...què?” consta de tres sessions, amb tres mags d’estils diferents en cada sessió, per tal d’apropar l’art de la màgia al públic.

L’associació Nou Màgics està formada per el Mag Màgic, David Gelonch, el Mag Pepe Show, el Mag Aleix, el Mag Montecarlos, Nick Màgic, el Mag Estemi, en Pep Maria Màgic i el clown Kalsotterti. Amb el naixement d’aquesta associació, s’oficialitzen les trobades que fa temps que es porten a terme entre mags professionals i amateurs avançats per tal de compartir vivències i secrets màgics.


Dies: 24 d’abril, 15 de maig i 19 de juny
Hora: 12 del migdia
Lloc: Espai Saleta del Centre Catòlic (La Riera, 110-120)
Preu: 5 euros
Aforament limitat a 120 persones