dissabte, 12 de juny del 2010

Comencen els actes de final d’aniversari del Centre Catòlic

www.totmataro.cat
11 de juny de 2010


Avui conferència de Ramon Rexach i demà missa i concert de la coral
Redacció


El 125è aniversari del Centre Catòlic acaba. I ho fa per la porta gran, amb uns actes de clausura que van començar dimecres amb un ‘Pantalla Oberta’ a la televisió municipal i que s’allargarà fins el cap de setmana que ve, quan el programa agafarà encara més ressò amb la festa ciutadana del divendres 18 com a colofó i la concessió de la Medalla d’Or de la Ciutat a l’entitat, també divendres que ve, com a fita destacada.

Per aquest cap de setmana, però, hi ha altres al•licients i actes amb els que comptar. Avui divendres, l’historiador i triple Premi Iluro Ramon Reixach oferirà a La Saleta de la Sala Cabañes una conferència sobre els ‘Orígens del Centre Catòlic’, relacionant-ho amb el catolicisme social que ha guiat bona part dels seus estudis.
Per demà dissabte hi ha doble cita a la Basílica de Santa Maria. A les vuit hi haurà una eucaristia de celebració del 125è aniversari del Centre i, després, la Coral de la Sala Cabañes dirigida per Laura Martínez oferirà el seu repertori en concert.