dimecres, 4 de novembre del 2009

El Platges s’emporta el derbi maresmenc



2 de novembre de 2009

El Platges guanya el derbi comarcal davant el CB Arenys per 70 a 86
Redacció

El Platges segueix intractable i es va emportar el derbi maresmenc a la pista de l’Arenys de Mar davant el cuer de la categoria. Tot i aquest últim detall, s’ha de dir que l’Arenys compta amb una bona plantilla i amb jugadors de la talla de Dani Pérez i Albert Berenguer que anys enrere jugaven a l’ACB.

El conjunt groc en línies generals va fer un dels partits més complets dels que ha fet fins ara, i va fer un primer i un tercer quart sensacionals que van derrocar totes les esperances locals. L’holandès del Platges Remon Van de Hare amb 17 punts va ser el màxim anotador del matx.

ARENYS – PLATGES 70-86


PLATGES MATARÓ: Jordi Ventura (13), Llorens Mons (10), Jan Kalina (7), Paco Hernandez (5), Remon Van der Hare (17) cinc inicial; Jaume Solans (6), Juan Antonio Jobacho (13), Jaume Sole (2), Ignasi Ariño (9), Jacob Molina (4).


MARCADOR: 13-21, 33-41, 42-63, 70-86.

Acte del 125è aniversari del Centre Catòlic


Aquest diumenge passat i en motiu del 125è aniversari del Centre Catòlic Mataró la pista de la Gàbia va acollir dos partits de bàsquet on es va poder vure el futur i el passat de la UE Mataró. Primer els jugadors de l’escola de bàsquet de la UEM van demostrar que el futur de l’entitat està assegurat i en bones mans.

Després d’això va arribar el plat fort amb el partit de veterans entre un combinat d’ex-jugadors de la UEM, davant un altre d’ex-jugadors catalans referents del món del bàsquet. Els assistents a l’acte van poder veure ex-jugadors de la talla de Josep Mª Margall, Quique Andreu, Julian Ortiz, Joan Montes, Javi Mendiburu, Jordi Darde, i velles cares conegudes de la UEM com Oscar Jordà, Juan Carmona, Sergio López, Joan Ribas, Jiménez, Jordi Companys, Pep Llibre, Agustí Comas. Finalment el combinat català va superar al de la UEM per 88 a 89.